Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@19:21:01 GMT

مرد بازنده؛ شکستی دیگر برای سناتوری که سرمربی نیست

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۲۱۷۴۰

مرد بازنده؛ شکستی دیگر برای سناتوری که سرمربی نیست

به گزارش ایرنا، خبری که شاید خیلی‌ها منتظر شنیدنش بودند سرانجام به طور رسمی اعلام شد و ویلموتس، سرمربی مشهور بلژیکی بعد از حدود سه ماه از هدایت تیم راجا کازابلانکا مراکش اخراج شد تا یک ناکامی دیگر در دوران مربیگری سراسر شکستش به ثبت برسد.

مارک ویلموتس به تیمی رفت که انتظارات در آن بسیار بالاست. راجا به عنوان یکی از بزرگترین تیم‌های قاره سیاه، فصل قبل در راه قهرمانی لیگ رقابت را به رقیب سنتی و همشهری‌اش ویداد باخته بود و دوست نداشت این اتفاق تکرار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین خاطر هم بود که لاساد چابی، سرمربی تونسی خود را بعد از حدود یک سال برکنار کرد. کسی که موفق شده بود راجا را به ۲ جام برساند اما برای هواداران، لیگ اهمیت بالاتری داشت. به همین خاطر تساوی مقابل ویداد در دربی، حکم به برکناری او داد و ویلموتس سرمربی جدید تیم شد.

سناتور بلژیکی در ۱۰ مسابقه رسمی که راجا را هدایت کرد چهار برد، چهار تساوی و ۲ باخت عایدش شد. او در رقابت‌های لیگ قهرمانان آفریقا شروع خوبی داشت و در مرحله گروهی به ۲ برد متوالی رسید و حتی آخرین حضورش هم روی نیمکت راجا به برد یک بر صفر مقابل ستیف الجزایر انجامید اما این برای هواداران و عوامل باشگاه کافی نبود. آنها می‌خواستند یک بار دیگر قهرمانی لیگ را به دست بیاورند اما تساوی‌های متعدد مرد بلژیکی در لیگ فاصله با صدر را به هشت امتیاز افزایش داد تا او خیلی زود از کارش برکنار شود.

بازهم نگاهی به کارنامه کاری ویلموتس می‌اندازیم. یکی از بزرگترین فوتبالیست‌های تاریخ بلژیک که ابتدا به عنوان سرمربی موقت شالکه کارش را در سال ۲۰۰۳ استارت زد. او سپس یک سال به سنت‌ترویدن بلژیک رفت و بعد از پنج برد، ۶ تساوی و ۱۱ باخت به یک سال نرسیده از سمتش برکنار شد.

سال ۲۰۰۹ دوباره به عرصه مربیگری برگشت و سه سال در تیم ملی بلژیک، دستیار بود. او در این مدت با دیک ادووکات و جورج لیکنز کار کرد. سپس در سال ۲۰۱۲ نوبت به سرمربیگری‌اش رسید. با یکی از بهترین نسل‌های بلژیک تا یک چهارم نهایی جام جهانی ۲۰۱۴ و یک هشتم نهایی یورو ۲۰۱۶ صعود کرد و سمتش از سمتش اخراج شد. ۲ سال بعد بلژیک در جام جهانی عنوان سومی را از آن  خود کرد.

ساحل عاج در سال ۲۰۱۷ مارک ویلموتس را به عنوان سکاندار تیم ملی کشورش برگزید تا سناتور بتواند آنها را به جام جهانی برساند. ۶ ماه طول کشید تا آنها متوجه شوند چه اشتباه بزرگی کرده‌اند. ویلموتس برکنار شد و ساحل عاج بعد از چند دوره حضور متوالی به بزرگترین رویداد ملی جهان نرسید.

سال ۲۰۱۹ نوبت به ایران رسید تا روی این سرمربیِ بازنده قمار کند. ۲ باخت تلخ مقابل بحرین و عراق در دور دوم انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲، ایران را هم در آستانه ساحل‌ عاج‌شدن قرار داد اما ویلموتس رفت و تیم ملی توسط دراگان اسکوچیچ نجات یافت و جهانی شد. البته که طلب حدود ۶ میلیون یورویی کاپیتان اسبق شیاطین سرخ اروپا به قوت خودش باقیست.

بازهم ۲ سال بیکاری برای ویلموتس و حضور در تیم باشگاهی راجا و یک ناکامی دیگر که قابل پیش‌بینی بود. ویلموتس سال‌هاست نشان داده توانایی سرمربیگری ندارد و این را فوتبالِ اروپا مدتهاست می‌داند ولی قاره‌های آسیا و آفریقا از این قضیه درس نگرفتند.

ویلموتسِ ۵۲ ساله از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۲۲، نوزده سال زمان برای مربیگری داشته اما در بهترین شرایط و با ارفاق، ۱۲ سال مشغول بوده و هفت سال را به بیکاری و بی‌تیمی گذرانده است. او به جز تیم ملی بلژیک که سه سال دستیار و چهار سال سرمربی‌اش بود در پنج تیم دیگری که در آنها عضویت داشت، نتوانست به یک سال فعالیت هم برسد و خیلی زود با حکم اخراج روبرو شد.

باید دید راجا، پایانِ کارِ این سناتورِ بازنده‌ی بلژیکی است یا خیر.

برچسب‌ها شالکه تیم ملی ایران مارک ویلموتس بلژیک ساحل‌ عاج جام جهانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شالکه تیم ملی ایران مارک ویلموتس شالکه تیم ملی ایران مارک ویلموتس بلژیک ساحل عاج جام جهانی جام جهانی تیم ملی یک سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۲۱۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلگرام تحت نظارت بلژیک

ایتنا - مقامات بلژیک برای عمل به مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره رصد محتوای پلتفرم‌ها، بر اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام نظارت خواهند کرد.
سخنگوی نهاد مخابراتی بلژیک (BIPT) به پولیتیکو اعلام کرد تلگرام که در دوبی مستقر است، یک شرکت مستقر در بروکسل را به عنوان نماینده قانونی خود در اتحادیه اروپا معرفی کرده است. این خبر نخستین بار توسط نشریه بلژیکی «دی استاندارد» منتشر شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، پلتفرم‌هایی که در اروپا فعالیت می‌کنند، ملزم هستند تحت قانون خدمات دیجیتال و مقررات جدید نظارت بر محتوا، یک نماینده بومی را منصوب کنند.

تلگرام که توسط پاول دوروف، کارآفرین روسی تاسیس شد، برای قابلیت‌های حریم خصوصی خود، محبوبیت یافت اما در سال‌های اخیر به بستر محبوب برای تئوری‌های توطئه، گروه‌های تبهکار سایبری و افراط گرایان تبدیل شد. این پلتفرم بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر ماهانه فعال در سطح جهان دارد.

در حالی که بزرگترین شرکت‌های فناوری دنیا تحت نظارت کمیسیون اروپا قرار دارند و تحت قانون خدمات دیجیتال، مشمول مقررات سخت گیرانه‌ای قرار می‌گیرند، پلتفرم‌های کوچک‌تر در کشوری که نماینده حقوقی دارند، تحت نظارت رگولاتورهای ملی قرار دارند.

تلگرام، شرکت نماینده خدمات دیجیتال اروپایی (EDSR) را که در بروکسل مستقر است، به عنوان نماینده خود معرفی کرده است.

بر اساس گزارش پولیتیکو، رگولاتور بلژیک به عنوان هماهنگ کننده خدمات دیجیتال، تلگرام را تحت نظارت خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • بلژیک: کشورهای اروپایی صدور سلاح به اسرائیل را متوقف کنند
  • بازنده‌های پاریسی؛ پاری سن ژرمن و ۶ باخت از ۷ بازی در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • شنول گونش نامزد جدی هدایت تیم ملی کره
  • بازنده های سربلند، محمد ربیعی و مردانش
  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • اولین سرمربی مارادونا هم به ال‌دیه‌گو پیوست
  • نگاهی آماری به بازی‌های استقلال و ذوب آهن؛ نکونام به دنبال اولین پیروزی
  • سزار منوتی، سرمربی قهرمان جام جهانی 1978 درگذشت